Onze assistenten en zorgverleners

Onze assistenten en zorgverleners

BurenService werkt met een team van betrouwbare & ervaren assistenten en gediplomeerde zorgverleners die geselecteerd zijn op professionaliteit, ervaring en persoonlijkheid. Voor BurenService geldt dat ieder mens uniek is en gewaardeerd wordt, dus niet alleen onze cliënten maar zeker ook onze assistenten. Een aantal van hen stelt zich graag voor.

harry

Harry

Vanuit mijn opleiding en praktijk als sociaal agogisch werker ben ik sterk gericht op de medemens die de behoefte heeft aan een luisterend oor en een helpende hand. Ik heb veel geduld, maak graag een grapje en werk vanuit een positieve en oplossingsgerichte houding. 

Bij BurenService mag ik binnen het team passende begeleiding bieden aan ouderen, die de mogelijkheid hebben om in de vertrouwde omgeving van hun eigen woning te kunnen blijven wonen. Het is mooi om hierbij te ervaren dat je als begeleider er echt toe doet; dat je een verschil kunt maken in het bijdragen in het vergroten van kwaliteit van leven. Van het doen van een boodschap tot een persoonlijk gesprek, van het ondersteunen van de mantelzorger tot het uitvoeren van een klusje in huis. Bij BurenService zijn we van alle markten thuis. Dat maakt voor mij dit werk zo bijzonder dankbaar. 

Neem contact op met Monique, zij zorgt er met plezier voor dat we ook bij u een steentje komen bijdragen!

geke

Geke

Even voorstellen, ik ben Geke. Sociaal Pedagogisch Werker. In mijn werk richt ik mij vooral op het welzijn van de medemens. Ervaring heb ik o.a. met mensen met verschillende vormen van dementie. Verder heb ik gewerkt met mensen die aangeboren- en niet aangeboren hersenletsel hebben. Via Burenservice zet ik mij graag in voor het welzijn en zorg op maat voor hen die het nodig hebben en waar oprechte aandacht het verschil kan maken. Het werk vraagt energie maar geeft mij ook energie. Ik ervaar het zeker als een mooi stukje zingeving en het levert mij werkgeluk op. De samenwerking met Monique, van Burenservice, ervaar ik als zeer plezierig en professioneel.

burenservice

Thinka

Waarom ik doe wat ik doe voor BurenService: eigenlijk weet ik niet zo goed hoe ik het moet verwoorden, maar denk in de richting van aanvulling op hetgeen mensen in hun eigen omgeving doen, aanvullen waar het nodig is met oog voor wat belangrijk is voor de cliënt. Of het nu samen koken is, of met een kopje koffie iemand uit zijn/ haar isolement halen, als het er maar toe doet. De cliënt het idee geven dat zijn/ haar leven op deze manier nog fijn is. Zorg met hart en hoofd.

burenservice

Ali

Ik ben Ali de Heij, gediplomeerd ziekenverzorgende en werk 1 jaar voor BurenService. Ik heb ervaring in thuissituaties met dementie, terminale zorg en andere ouderdomsverschijnselen. Persoonlijke aandacht en contact vind ik erg belangrijk.  Zorg bestaat niet alleen uit “Zorg”! Mijn ervaring is dat rondom de thuissituatie veel geregeld moet worden. Denk bijvoorbeeld aan afspraken met de huisarts of het ziekenhuis, huishoudelijke klusjes, boodschappen doen, meegaan naar de kapper of zomaar een uitstapje kan ook. Het team van BurenService werkt op deze manier en stelt de zorgvraag centraal. BurenService staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

riny

Riny

Ik ben Riny en vind het heel fijn met mensen om te gaan. Mijn motivatie als zorgverlener door het leven te gaan is dat ik geïnteresseerd ben in de mens en het verhaal achter de mens. Voor mij staat maatwerk en persoonlijke aandacht voorop en ik  vind het belangrijk dat u zelf de regie houdt. Ik assisteer en u bepaalt. Ik heb een brede belangstelling en vind het fijn mijn kennis en ervaring te delen. Bij Burenservice mag ik werken met bovenstaande visie.

Foto Moon

Moon

Ik ben Moon, een vrolijke warme creatieve met hart en ziel gediplomeerd verzorgende-IG’er. Ik heb vele doelgroepen en zorgvragen mogen ervaren binnen verschillende organisaties maar miste regelmatig de zorg op maat. Deze ervaringen hebben mij uiteindelijk doen besluiten dat ik alleen nog maar wil werken daar waar de cliënt echt centraal staat. Oprecht vanuit verbinding mijn werk kunnen doen.

Sinds begin 2023 werk ik dan ook met groot plezier bij BurenService. Het voelt als een thuiskomen in hoe Monique professioneel en met liefde ondersteuning biedt aan de medemens. Ik word heel blij van haar visie en werk daar dan ook graag aan mee om samen met mijn collega’s daar een bijdrage aan leveren. 

Gelijkwaardigheid. Jezelf kunnen zijn. Eigen regie behouden. Dat zijn voor mij een aantal belangrijke kernwaarden in het bieden van ondersteuning. Daar waar een kleine aanreiking net datgene kan zijn waardoor de dag moeiteloos kan verlopen en of het thuis blijven wonen geen vraag meer hoeft te zijn. Het meegaan in dat wat er nodig is in het moment met respect voor elkaars grenzen

Ik hoop dit samen met BurenService te mogen doen.

marie

Marie

Een goede samenwerking is van essentieel belang in de begeleiding en zorg voor onze medemens. Daarbij is van belang om goede vertrouwde samenwerkingspartners te hebben. In BurenService, vertegenwoordigd door Monique, vind ik een warme en vertrouwde samenwerkingspartner. BurenService heeft dezelfde visie op het ondersteunen van onze medemens als Thuiszorgidee Marie. Dichtbij op professionele wijze. Op een fijne voortzetting van onze samenwerking.

anne

Anne

Ik ben Anne. Vanuit mijn opleiding als maatschappelijk werkster heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt. Mijn hart gaat uit naar het samenwerken met mensen. In mijn werk vind ik persoonlijke aandacht, respect voor elkaar, creativiteit en humor belangrijk. Daarbij sluit ik aan, waar op het moment behoefte aan is. Ik creëer een prettige sfeer, waarin mensen zich veilig voelen en tot hun recht komen. Naast het begeleiden van de zorgvrager heb ik oog voor de mantelzorger. Ik heb grote waardering voor hun dagelijks werk en ondersteun hen graag bij hun taak. Ik werk met veel plezier voor BurenService. Hier krijg ik de ruimte en het vertrouwen, waar ik als zorgprofessional behoefte aan heb. En de missie van Monique: “de wereld een beetje mooier maken door verbinding, empathie en liefde” voelt voor mij als thuiskomen. En als u mij nu vraagt, waarom ik zo graag met mensen met dementie werk; met hen kan ik zo heerlijk in het moment zijn en ervan genieten….

burenservice

Margriet

Even voorstellen, Ik ben Margriet en werk sinds voorjaar 2019 bij BurenService. Een fijne werkomgeving, die buren (de mensen om me heen) de ondersteuning biedt op een manier die ook bij mij past, persoonlijk en met aandacht. Hoe fijn is het om in je eigen huis, in je eigen omgeving, te kunnen blijven wonen als je ouder wordt of anderszins hulp nodig hebt. Als familiemens zie ik hoe bijvoorbeeld ouderen een extra handje nodig hebben om ontspannen thuis te kunnen blijven wonen; de vertrouwde plek met familie en vrienden om je heen. En hoe ook anderen in hun (gezins-)situatie ondersteuning voor zichzelf of een familielid wel kunnen gebruiken. Gewoon iemand die er voor je is, om mee te praten en die je verder helpt. Dat is wat ik graag doe en daarom werk ik bij BurenService. Misschien dat we elkaar een keer treffen. 

mattie

Mattie

Hoi, ik ben  Mattie, 40 jaar, woonachtig in Zwolle.  
Sinds maart 2021 werk ik voor BurenService met enorm veel plezier. Hiervoor heb ik 15 jaar lang als begeleider op groepen gewerkt, maar de behoefte om 1 op 1 te gaan werken met mensen werd steeds groter. Als begeleider stond ik op een groep van 12 mensen. Met mijn drive om het voor iedere client echt goed te organiseren kon je er behoorlijk druk mee zijn. Het gevoel van “net niet” de begeleiding te kunnen bieden die ik zo graag zou willen geven, ging steeds meer opspelen. Loslaten van een groep mensen waar je zo mee in verbinding hebt gestaan valt natuurlijk niet mee, dus dit proces heeft best wel even geduurd. Het moment brak aan om van richting te veranderen.

Al snel kwam ik in contact met BurenService en de klik was er direct. Precies dat wat ik zo graag wil in het contact met mensen, werd mogelijk door te werken via BurenService. Voor mij staat namelijk het volgende voorop in het werken met mensen: Gelijkwaardigheid, plezier, persoonlijke aandacht, voldoende tijd en maatwerk kunnen bieden. Ik sluit graag aan bij de behoefte en wensen van de ander en probeer altijd te zoeken naar een samenwerking, in overleg, samen afstemmen en op die manier van betekenis te kunnen zijn. Ieder mens verdient een contact en begeleiding die aansluit bij de persoonlijke wensen. Helemaal in deze periode waarin veel mensen meer op zichzelf aangewezen zijn, is juist het bieden van dat stukje maatwerk en voldoende tijd, heel belangrijk en super fijn. Ik gun ieder mens een benadering en begeleiding zoals wordt aangeboden via BurenService!

Scroll naar boven