Vandaag een kreet uit de zorg-jungle die je maar beter wรฉl kan onthouden!

MONIQUE ZUIDWIJK

En dat is… Cliรซntenondersteuning!

Wat dit betekentโ€ฆ (niet afhaken, echt even doorlezen..)

๐˜พ๐™ก๐™ž๐™šฬˆ๐™ฃ๐™ฉ๐™ค๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ช๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ, ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ท๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ต ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ป๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ž๐˜ฎ๐˜ฐ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆฬˆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ.

Een hele mond vol dus en daarom leg ik je graag aan de hand van een voorbeeld van รฉรฉn van onze goede ervaringen met cliรซntenondersteuners uit wat dit eventueel ook voor jou kan betekenen!

Een cliรซnt van ons, weduwe en 83 jaar woont nog helemaal zelfstandig maar heeft steeds een beetje meer hulp nodig. Het meeste, zoals de tuinman, een hulp in huis, kan ze prima zelf regelen. Daarnaast is ze abonnee van BurenService en zijn wij in de buurt voor assistentie als het nodig is. Dan komt er een moment dat ze meer zorg en hulp nodig heeft.

Op dat moment kunnen wij als BurenService natuurlijk zeggen, wij regelen het allemaal, komt goed.
Maar toch voelt dat een beetje als โ€œwij van wc-eend adviseren wc-eendโ€.

Er moeten als er extra zorg nodig is namelijk veel keuzes gemaakt worden, keuzes die vergaande consequenties kunnen hebben.

Daarom adviseren wij altijd dat er iemand meedenkt die totaal onafhankelijk is van welke zorginstelling! Iemand die naast je staat tijdens dit ingewikkelde proces. Iemand die weet bij welk loket je moet zijn en je helpt bij de aanvraag van de zorg!

Zoโ€™n iemand is dus een โ€œcliรซntenondersteunerโ€ en die is er voor jou, daar heb je recht op en kost je niets!

Heb je vragen? Aarzel niet neem dan contact op, wij zijn 7 dagen bereikbaar en altijd dichtbij.

Monique

ย 

FOTO: Prisca Visser

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over BurenService

BurenService levert Assistentie รจn Zorg Thuis op basis van gelijkwaardigheid. Daarbij kijken naar wat iemand nog wรจl kan. Zodat senioren, ook op hogere leeftijd, zelf kunnen bepalen hoe ze hun leven leiden, ook als ze daar hulp bij kunnen gebruiken. Wij zijn er wanneer dat nodig is. Van een keertje mee naar de huisarts tot 24-uurs verpleging in eigen huis. En van het oplossen van een computerprobleem tot de installatie van een traplift. Wij organiseren het met liefde, geen vraag is te gek!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

BurenService kan u onder andere helpen met:
Assistentie
Zorg Thuis
Tarieven
Veel gestelde vragen
Abonnee worden

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een gratis oriรซntatie gesprek!

Scroll naar boven